Om oss
Kort och gott så är vi ett familjeföretag på Sveriges västkust som erbjuder kort och andra godsaker till privatpersoner och återförsäljare. Vissa tillfällen kräver fortfarande ett kort, så som gratulera ett par på deras bröllopsdag, välkomna en ny bebis eller för att visa att man tänker på någon lite extra.

Efter flera år boende i England gick flytten till Sverige. Saknaden av kort som kändes personliga eller som stod ut från andra på på den svenska marknaden gjorde att vi började designa våra egna…
Varför Kort & Gott
Charmiga figurer och klassiska illustrationer blandade med typografi och härliga färger. Alla kort är tryckta på ett tjockt papper med en matt yta för att ge en mer personlig känsla. Många av våra kort har en lite sliten look som gör att korten ser handtryckta ut. De kommer också med matchande kuvert och förpackade i en skyddande cellofanpåse.
Alla produkter är designade av oss på Kort & Gott och tryckta i Sverige.

Hoppas ni ska hitta något ni gillar, eller rättare sagt, något som ska passa någon ni gillar…
Kort o gott – Sprid lite kärlek!

Om ni inte redan gör det, följ oss på Facebook, Pinterest, Instagram eller lämna din emailaddress längst ner på websidan för uppdateringar och erbjudanden.
Följ oss
För att ta del av våra erbjudanden och nyheter och händiga påminnelser om årets högtider - gilla oss gärna på Facebook.
Vi finns även på Instagram, Twitter och Pinterest.

Visit Kort & Gott's profile on Pinterest.
Kort & Gott
Alla våra produkter är designade av oss på Kort & Gott och tryckta i Sverige. Köp direkt här på websidan eller kontakta oss om du vill bli en av våra återförsäljare.
Mer...
Följ oss
För erbjudanden, nyheter och händiga påminnelser om årets högtider. Tagga oss gärna i dina egna bilder med #kortogott